Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Virginia

Onroerend goed te koop in Virginia

Het grenst aan Virginia in het zuidoosten, Kentucky in het zuidwesten, Ohio in het noordwesten, Pennsylvania in het noorden, en Maryland in het noordoosten.

Moet je op een rustige plek wonen? Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Virginia? Dan kunt u geen informatie over haar vastgoedmarkt maar ook over haar geografie, cultuur en gebruiken en tradities nemen.
Virginia is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten en strekt zich uit van de Chesapeake Bay tot de Appalachen, met een lange strook Atlantische kust. Het is een van de eerste dertien Amerikaanse koloniën, met historische monumenten zoals Monticello, de beroemde plantage Charlottesville van Founding Father Thomas Jefferson. Jamestown Settlement en Colonial Williamsburg zijn levende musea.

In 2017 zijn huizenprijzen op en neer gegaan in Noord-Virginia, en voorspellingen herhalen dat de vastgoedmarkt in Virginia deze trend zal handhaven in 2018. Dit is een markt die gunstig is voor de verkoper in Virginia, maar momenteel lage rentetarieven zijn op hetzelfde moment een goed moment voor kopers.

Er zijn altijd andere factoren die de vastgoedmarkt in een bepaald gebied beïnvloeden. Het kopen van een huis is altijd een goede investering geweest, niet alleen voor toevoeging aan uw vermogen, maar ook voor belastingvoordelen in termen van belastingtijd.

Er zijn verschillende factoren die de vastgoedmarkt van 2018 in Virginia beïnvloeden en het is belangrijk voor u om te weten of u hierheen wilt verhuizen en of u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Virginia.

In Virginia's vastgoedmarkt neemt de markt al in 2018 toe, en deze lijkt voortdurend te verbeteren ten opzichte van 2017.

Zuid-Virginia biedt een lagere gemiddelde marktprijs voor woningen. De huizen blijven ongewoon lang ongewoon lang op de markt, tot 55 dagen in de afgelopen maanden. Dit is echter een daling van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit percentage kan gemakkelijk veranderen als de huisvestingskosten dalen.

Uit het derde kwartaalrapport van de Virginia Association of Realtor bleek dat nieuwe vastgoedkopers die in Virginia te koop zijn, de gemiddelde huizenprijzen moeilijk kunnen vinden. Dit betekent dat het een goede markt is voor verkopers en mensen met geld om te investeren in onroerend goed te koop in Virginia, maar er is niet veel voor degenen die een betaalbaar huis willen. Niettemin steeg de omzet aan het einde van 2017, sterker nog, het marktvolume sinds het begin van het jaar vertoonde een stijging van 8%.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Virginia, moet u weten welke de beste twee plaatsen zijn om in Virginia te wonen.

Virginia biedt stranden, bergen en nog veel meer. Wanneer u komt voor het kopen van een woning te koop in Virginia, zijn er een aantal plaatsen waar u rekening mee moet houden.

Een van deze plaatsen is Virginia Beach.

Het Virginia Beach-gebied heeft een gemiddelde waarde van onroerend goed die het afgelopen jaar met meer dan 2% is gestegen. Een toename van 1,5% wordt verwacht tegen 2018.

Een andere leuke plek om te beslissen om te wonen en te zoeken naar onroerend goed te koop in Virginia is Fairfax County.

Afgelopen juli zag de gemiddelde verkoopprijs voor een woning in Fairfax County een stijging van 6%. De huidige gemiddelde verkoopprijs is 3% lager dan in juni.

  •  
    Verhuizen naar Virginia. Expatriate en woon in Virginia

      Door de verschillende staten die de prachtige Amerikaanse natie gaan vormen te blijven analyseren, kunnen we zeker niet bij één in het bijzonder stilstaan. Aan de oostkust is er eigenlijk een unieke realiteit in zijn soort die ontdekt moet worden. Een van de eerste dertien Amerikaanse kol ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 36451

Verkoop Stacaravan, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

2,867.25EUR
Verkoop
Stacaravan

1.86 m²
JE WEET NU DAT HET 100% MOGELIJK IS WAT KAN EEN MODERN CONTAINERHUIS KOPEN IN AMERIKA EN SLECHTS 7 DAGEN OM NAAR CUBA TE KOMEN? ! SPAANSE LEZERS E...
Cod. 11645

Verkoop Villa, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

1,800,000.00EUR
Verkoop
Villa

610 m²
De gehele woning '
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Verkoop Andere (Commercieel), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

423,396.73EUR
Verkoop
Andere (Commercieel)

5 m²
Waterfront, House
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB